Köpvillkor

Vi följer konsumentköplagen och distanshandelslagen

För att handla på Espressofix.se, måste du ha fyllt 18 år. Vi förbehåller oss rätten att annullera ordar från personer som uppgivit felaktiga personuppgifter och/eller har betalningsanmärkningar.

Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för skrivfel, leverantörers prishöjningar och lagerhållning, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning. Samtliga priser är inklusive moms, fraktavgift webbplatsen räknar automatiskt ut fraktkostnaden.?  

Kostnaden varierar beroende på vikt eller volym.

Fraktfritt vid beställning över 699kr.

1. Leveranstid

Efter slutförd order får du en orderbekräftelse via e-post

Leveranstiden är vanligtvis 3-5 arbetsdagar från beställningsdagen.

Leveranstiden gäller för produkter vi har i lager. Produkter som måste beställas tar ytterligare någon eller några dagar att leverera. Har produkterna du vill beställa olika långa leveranstider och du vill ha varor med kort leveranstid först bör du göra två separata beställningar.

Vid eventuell leveransförsening meddelas du via e-post om detta. Vid leveransförsening har du rätt att häva köpet.

2. Betalsätt Privatpersoner

Espressofix erbjuder privatpersoner på olika betalsätt - Paypal/Credit Card - Bankwire - Swish

3. Ångerrätt

14 dagars ångerrätt.

Enligt distansavtalslagen har man som konsument rätt att ångra sitt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att man tagit emot varorna. Dessa villkor gäller endast vid distanshandel. Du får gärna öppna förpackningen och kontrollera varan i den utsträckning som krävs för att bedöma om du är nöjd med den. Ångerrätt gäller om varan och originalförpackningen är i väsentligen oförändrat skick när den returneras. Alla eventuella tillbehör som exempelvis bruksanvisning, fjärrkontroll samt medföljande batterier ska finnas med vid returen.

Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka hela din beställning så återbetalar vi det belopp du har betalat inklusive avgift för betalsätt och fraktkostnader.

Om du skickar tillbaka en del av beställningen betalar vi inte tillbaka avgiften för betalsätt och fraktkostnader.

När du ångrar ett köp ska du som kund stå för returfrakten.

Kontakta alltid oss först.

Vid köp av livsmedel som t.ex. kaffe, får du inte returnera öppnade förpackningar.

4. Garanti på Nya & Demo exemplar:

Proffsmaskiner - 18 månaders fullgaranti. Resa montör fritt 100km från närmaste serviceort. Hemmamaskiner & övriga maskiner - 18 månaders fullgaranti. Returnera oanvänd i originalkartong.

5. Garanti på beg. Maskiner

Privatkund - 6 månaders inskicksgaranti. Företagskund - 3 månader. Frakt, inkoppling och instruktion tillkommer. Resa montör fritt 100km från närmaste serviceort. OBS! Garanti gäller inte renoveringsobjekt.

6. Sekretess

Vi skyddar dina personliga uppgifter och vi använder den information som du lämnat till oss enbart till att genomföra våra leveranser till dig, och för att ge dig information om erbjudanden i det fall du givit oss ditt medgivande till detta. Vi ser det som en självklarhet att varken sälja, handla eller hyra ut dina personliga uppgifter till andra och Espressofix följer givetvis de regler som finns i datalagen och personuppgiftslagen - det är självklarheter men vi vill ändå betona att detta är vår policy.