Regler och villkor

Welcome guest! You can LOGIN or CREATE AN ACCOUNT

KÖPVILLKOR

Vi följer konsumentköplagen och distanshandelslagen

För att handla på Espressofix.se, måste du ha fyllt 18 år. Vi förbehåller oss rätten att annullera ordar från personer som uppgivit felaktiga personuppgifter och/eller har betalningsanmärkningar.

Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för skrivfel, leverantörers prishöjningar och lagerhållning, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning. Samtliga priser är inklusive moms, fraktavgift webbplatsen räknar automatiskt ut fraktkostnaden.?  

Kostnaden varierar beroende på vikt eller volym.

Fraktfritt vid beställning över 699kr.

1. LEVERANSTID

Efter slutförd order får du en orderbekräftelse via e-post

Leveranstiden är vanligtvis 3-5 arbetsdagar från beställningsdagen.

Leveranstiden gäller för produkter vi har i lager. Produkter som måste beställas tar ytterligare någon eller några dagar att leverera. Har produkterna du vill beställa olika långa leveranstider och du vill ha varor med kort leveranstid först bör du göra två separata beställningar.

Vid eventuell leveransförsening meddelas du via e-post om detta. Vid leveransförsening har du rätt att häva köpet.

2. BETALSÄTT PRIVATPERSONER

Espressofix erbjuder privatpersoner på olika betalsätt – Paypal/Credit Card – Bankwire – Swish

3. ÅNGERRÄTT

14 dagars ångerrätt.

Enligt distansavtalslagen (webshop) har man som konsument rätt att ångra sitt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att man tagit emot varorna. Dessa villkor gäller endast vid distanshandel, (webshop) gäller inte beställning för telefon eller mail eller för köp över 3 000 sek. Du får gärna öppna förpackningen och kontrollera varan i den utsträckning som krävs för att bedöma om du är nöjd med den. Ångerrätt gäller om varan och originalförpackningen är i väsentligen oförändrat skick när den returneras. Alla eventuella tillbehör som exempelvis bruksanvisning, fjärrkontroll samt medföljande batterier ska finnas med vid returen.

Om du skickar tillbaka en del av beställningen betalar vi inte tillbaka avgiften för betalsätt och fraktkostnader.

När du ångrar ett köp ska du som kund stå för returfrakten.

Kontakta alltid oss först.

Vid köp av livsmedel som t.ex. kaffe, får du inte returnera öppnade förpackningar.

4. GARANTI PÅ NYA & DEMO EXEMPLAR:

Proffsmaskiner – 18 månaders fullgaranti. Resa montör fritt 100km från närmaste serviceort. Hemmamaskiner & övriga maskiner – 18 månaders fullgaranti. Returnera oanvänd i originalkartong.

5. GARANTI PÅ BEG. MASKINER

Privatkund – 6 månaders inskicksgaranti. Företagskund – 3 månader. Frakt, inkoppling och instruktion tillkommer. Resa montör fritt 100km från närmaste serviceort. OBS! Garanti gäller inte renoveringsobjekt.

6. SEKRETESS

Vi skyddar dina personliga uppgifter och vi använder den information som du lämnat till oss enbart till att genomföra våra leveranser till dig, och för att ge dig information om erbjudanden i det fall du givit oss ditt medgivande till detta. Vi ser det som en självklarhet att varken sälja, handla eller hyra ut dina personliga uppgifter till andra och Espressofix följer givetvis de regler som finns i datalagen och personuppgiftslagen – det är självklarheter men vi vill ändå betona att detta är vår policy.

7. VI BEHANDLAR DINA PERSONUPPGIFTER FÖR FÖLJANDE ÄNDAMÅL:

När du endast besöker vår hemsida:

  • För att förbättra webbplatsen och för att ta fram anonymiserad statistik över hur webbplatsen används.
  • För att förvalta och testa våra IT-system

När du är medlem hos oss:

  • För att förhindra spam och ge en bättre användarupplevelse på hemsidan.
  • För att leverera och administrera ditt medlemskap (t.ex. identifiera dig som användare) samt för att administrera hemsidan.
  • För att anpassa ditt medlemskap utifrån hur du använder hemsidan (t.ex. genom att rekommendera andra bilar)
  • För att ge dig relevanta och personliga annonser utifrån hur du använder vår hemsida.
  • För att förbättra våra tjänster (t.ex. genom att sammanställa statistik för analysbehov).

När du är företrädare för en företagskund:

  • För att administrera våra kundförhållanden samt att kunna kontakta dig som företrädare för vår företagskund.

När du på annat sätt kommunicerar med oss, t.ex. via vår support:

  • För att svara på frågor eller hjälpa dig med ditt ärende

8. LAGLIG GRUND FÖR BEHANDLINGEN AV DINA PERSONUPPGIFTER

Vi behandlar dina personuppgifter när det är nödvändigt för att uppfylla ett avtal med dig (ditt medlemskap) och när vi har ett legitimt intresse att behandla dem, t.ex. ett intresse att kunna kommunicera med dig samt att marknadsföra oss och utveckla våra tjänster. Behandlingen av dina personuppgifter är i vissa fall också nödvändig för att vi ska kunna fullgöra rättsliga skyldigheter som följer av lag. Om vi skulle behandla dina personuppgifter för något ändamål som enligt dataskyddslagstiftningen kräver ditt samtycke, så kommer vi att inhämta ditt samtycke i förväg.

9. UTLÄMNANDE AV DINA PERSONUPPGIFTER

Uppgifterna kan komma att lämnas ut till externa bolag som vi samarbetar med, bl a för att förhindra spam på vår hemsida. Vi kan även behöva lämna ut uppgifter som myndigheter begär att få del av.

Bolag som hanterar personuppgifter för vår räkning får alltid ingå ett så kallat personuppgiftsbiträdesavtal med oss i syfte att vi ska kunna säkerställa en hög skyddsnivå för dina personuppgifter hos våra samarbetspartners och leverantörer.

Dina personuppgifter behandlas alltid konfidentiellt och skyddas med lämpliga säkerhetsåtgärder. När vi anlitar leverantörer av IT-tjänster som finns utanför EU/EES säkrar vi att dina uppgifter skyddas på ett adekvat sätt, t.ex. genom att ett dataöverföringsavtal tecknas med den leverantör utanför EU/EES som får åtkomst till våra IT-system.

10. LAGRINGSPERIOD

Dina personuppgifter lagras bara så länge som det krävs för att uppfylla ändamålen med behandlingen, eller så länge som vi måste lagra dem enligt lag. Därefter raderas de i enlighet med våra rutiner för gallring. T.ex. raderar vi alltid dina personuppgifter när ditt medlemskap upphör.

KONTAKTA OSS

INFORMATION

MITT KONTO

FOLLOW US

Copyright 2018 © All rights Reserved. Design by Elementor

Carrello